Těhotenský test, prosím o rychlou radu

Dobrý den, ráda bych věděla, zda jsem těhotná, je to pro mě velmi důležité, ba přímo krizové. Je to 14 dní od "kritického" pohlavního styku, mám zhruba týden před menstruací, užívám hormonální antikoncepci, ale udělala jsem chybu v jejím braní. Je teď šance to zjistit z těhotenského testu?? Můžete mi něco poradit? Prosím o rychlé vyřízení. Děkuji

Odpověď odborníka:

Těhotenský test si samozřejmě můžete udělat, dnešní citlivé testy je možné provést již v první den očekávané menstruace. Nevím samozřejmě jak velké chyby jste se dopustila, ale pokud užíváte antikoncepci již delší dobu, pak by drobné opomenutí nemělo k otěhotnění vést. Často po vysazení antikoncepce ještě několik měsíců trvá, než se opět dostaví normání ovulace, která je při užívání zablokovaná.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: