Těhotenský test během užívání atb

Dobrý den, pane doktore. Minulý měsíc jsem měla podstatně slabší menzes než normálně, krvácela jsem jen asi polovinu prvního dne a zbytek dní jsem v podstatě jen špinila. Po skončení menstruace jsem si tedy udělala těhotenský test, který vyšel negativní. Užívám pravidelně antikoncepci Belara. V tuto chvíli ležím doma s angínou, beru ATB Ospen 1500. Chtěla bych se Vás zeptat, zda pokud si udělám těhotenský test i v tuto chvíli, bude jeho výsledek ovlivněn ATB nebo se na něj můžu spolehnout? Děkuji za zodpovězení. Přeji Vám pěkný den.

Odpověď odborníka:

Antibiotika nemohou gravitest nijak ovlivnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: