Těhotenství

dobry den, mam takovy problem vyspala sem se s pritelem a ted mam strach jestli nejsem tehotna..nepouzivame kondom..delame prerusovanoul souloz..ale jednou to nestihl..beru antikoncepci chloe ale u gynekologa sem byla jen jednou a tyto prasky jsem dostala proti akne..ochrani me proti tehotenstvi??prosim zpecha to...dekuji vam moc...

Odpověď odborníka:

Dobry den, Eliško, pokud užíváte Chloe pravidelně a netrpíte průjmy nebo nezvracíte, má dostatečný antikoncepční účinek a neotěhotníte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: