Těhotenství?

Dobrý den, již nějakou dobu užívám antikoncepci yosefinne. Nejsem si však jistá zdali jsem v minulém platíčku postupovala správně. Pohlavní styk jsem měla po dobrání aktivních tablet, tedy když jsem dobrala poslední růžovou tabletku a následovaly tabletky bílé (placebo). Menstruaci jsem normálně dostala, ale trvala asi 3 dny, přičemž nejsilnější byla jen jeden den. Těhotenský test jsem si dělala po cca 25 dnech a vyšel negatině, další menstruaci jsem také dostala. Je tedy možné, že jsem těhotná, přijde mi poslední dobou, že jsem více unavená a že mám větší břicho. Je nutné si dělat další těhotenský test? Děkuji.

Odpověď odborníka:

V tomto případě je gravidita velmi nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S bolestí beder pomohou nejen léky, ale i klid, koupele a cvičení
Nádory mozku
Články: Nádory mozku
Situace v léčbě nádorů...
Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Články: Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Bolest v zádech nebo boku...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Varikokéla, ryze mužský problém
Články: Varikokéla, ryze mužský problém
V podstatě se jedná o...
Slezina
Články: Slezina
Slezina je orgánem s mnoha...
Cholesterol pod lupou: víte, co přesně znamenají naměřené hodnoty?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: