Těhotenství?

Pane doktore(ko) chtěla bych se zeptat jaká je šance ze jsem těhotná když moje hcg je 250 testy pozitivní ale na UZ není nic vidět? Poslední MS byla 13.4.2016. Mam pravidelný MS cyklus 27 dní na kontrolu jsem objednaná v patek děkuji.

Odpověď odborníka:

Kamilo, na začátku nemusí být na ultrazvuku vidět nic, přestože je hcg pozitivní. Kontrola v případném 5.- 6. týdnu by již mohla v dutině děložní prokázat základ těhotenství. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: