Těhotenství

Dobrý den chtela sem se zeptat mohla bych byt těhotná když pocituji zmeny nalad chuti ale test mi vysel negativni zitra by se mela dostavit MS a poboliva me bricho. nekdy mam zavrate a zvracim se svym přitelem sem spala 21-23 .12 a ted naposledy 25-27.12 2015 a take 1-3. 1 2016 dekuji nashledanou

Odpověď odborníka:

Pokud byl test negativní gravidita není pravděpodobná když by se menses nedostavila zopakujte test s odstupem cca týdne. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: