Tehotenstvi

Dobry den, prosim o radu chtela bych otehotnet, akorat bych potrebovala vedet merim 175 cm a vazim 120kg(20kg uz dole) a je mi 23 bylo by to hodne velke rizikove otehotnet pri takove vaze? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, váš BMI je 39 což je těžká obezita, spojená s vysokým rizikem hypertenze, eklampsie, diabetu se všemi důsledky, pro vás ideální maximum je 90kg, Maximální denní příjem by měl být do 2700 kcal. Máte-li 20kg dole zkuste ještě vydržet a pokračovat v redukci, jistě se Vám tělo odvděčí v těhotenství a při porodu! :-)

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pokud se šíří karcinom prostaty do kostí, pomohou léky i radikální zákrok
Nachlazené miminko: zmírněte rýmu a usnadněte mu dýchání
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
Jak se hodnotí rakovina prostaty
Články: Jak se hodnotí rakovina prostaty
Stadium neboli rozsah...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: