Těhotenství

Dobrý den, jsem 6 měsíců po zamlklém těhotenství. Mohu vysadit HA po prvním měsíci a zkusit znovu otěhotnět, menstruace normální.děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepci vysadit můžete a můžete se pokusit znovu otěhotnět.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: