Těhotenství

chtěla jsem se zeptat, dne 28.6.2013 jsem byla na gynekologické preventivní prohlídce se zánětem a nebyla jsem si jistá, jestli nejsem těhotná, paní doktorka udělala "vnitřní" ultrazvuk a nic neviděli, že by to muselo být moc malé. Zánět jsem měla, dostala jsem prášky na 10 dní, takže jsem nic s manželem neměla, pak jsem dostala menstruaci, ale jen tak na 2-3 dny, pak jsme jeli na dovolenou. Teď jsem menstruaci nedostala, včera jsem si dělala test a vyšel pozitivní, že jsem těhotná, ale jsem si jistá, že se to nestalo v období po poslední menstruaci do dnešního dne. Je možné, abych byla těhotná již v době vyšetření 28.6. a nebylo to vidět? A nevadí, že jsem potom brala poševně ty léky na tu kvasinkovou infekci? a vcelku dost také používám Apoibuprofen na bolest hlavy, abych tomu "malému" něco neudělala. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nevím,kdy byla menses před tím 28.6 na ultrazvuku je gravidita spolehlivě patrná i s akcí od 5 týdne gravidity.menší nemusí být ještě patrná,a také nevím,jaké léky jste užívala na kvasinkovou infekci, nejrozumnější je navštívit gynekologii,tam zhotovit krevní test HCG, který je přesnější a kontrolní ultrazvuk a dále postupovat podle výsledků. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x