Těhotenství

Týden se mi opozdil MS ,test negativní. Doktorka mi pichla AG a je osm dni po injekci a MS nikde a testy negativní.Jinak vic jim,zbystril se mi cich,jsem naladova a casto unavena.Nevím jestli se těšit na miminko či ne?

Odpověď odborníka:

Pokud je test negativní, tak těhotná nejste a navíc by vám lékařka určitě nepíchĺa injekci, která se v těhotenství neaplikuje

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: