Těhotenství

4.5-10.5 jsem měla poslední MS. HCG v krvi minulí týden 1080 po dvou dnech 1580. Dr mi řekla že je to moc malinky podle poslední MS na Ultrazvuku viděla jen dutinku tak mě poslala do nemocnice aby vyloučili mimoděložní těhotenství ten večer jsem začala krvácet tak jsem jela do té nemocnice. Doktor mi rano bral krev a vysledky byly 2950 ale na ultrazvuku plod nevyděl jen dutinku a gestační váček.Dnes jsem byla u své dr a ji se to zdalo pořád malí v té krvi a na ultrazvuku nevyděla už ani dutinku.je nějaka naděje že to jestě poroste a bude to vše v pořádku? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Spíše ne. Těhotenství pravděpodobně zaniklo. Příroda to tak chtěla, šance je podle vašeho popisu minimální

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: