Těhotenství ??

Chtěla bych se zeptat.. Cca před 3-mi měsíci jsem měla nechráněný pohlavní styk, přítel nevyvrcholil do mě. Od té doby mi začalo být špatně, bolest prsou, v krizi a podbřišku, 2 tÝdny na to jsem začala brat hormonální antikoncepci, testy mi doteď vycházejí negativní. Je možné, abych byla těhotná a testy negativní a ms je? Poslední 3 dny zvracim a je mi hůře. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Zdravím Aneto, těhotenství je naprosto nepravděpodbné, řekl bych vyloučené, testy jsou dnes velmi spolehlivé...vaše nevolnost může být čistě "od nervů" když se tak stresujete domnělým těhotenstvím, což se někdy stává že si člověk vsugeruje nějakou obavu a pak se jí nemůže zbavit...každopádně si poraďte u svého lékaře i gynekologa, ten vám přece tu antikoncepci napsal a vyšetřil vás...samozřejmě by se spíše měl vyloučit nějaký zánět, třeba došlo k nákaze chlamydiemi, což by se mělo vyloučit odběry krve, nevím jak gynekologové, ale my praktici děláme většinou komplexnější odběry, tedy i sedimentaci, krevní obraz, CRP, jaterní testy atd., takže je to samozřejmě na domluvě s vaším lékařem, nasadit léky na nevolnost by bylo dobré hned, třeba Prosulpin na tohle zabírá velmi dobře a nemusíte čekat na výsledky odběrů, takže určitě si zajděte k lékaři, díky, pěkný den

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x