Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když jsem měla v období ovulace nechráněný sex 2x po sobě, odstup tam byl asi pul hodiny a při druhém styku se do mě přítel udělal, jaká je pravděpodobnost, že budu těhotná? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v době ovulace je nejvyšší pravděpodobnost otěhotnění v průběhu menstruačního cyklu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská ejakulace
Články: Ženská ejakulace
Ženskou ejakulaci neboli...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Když vám pilulka nesedne, pořád existují jiné možnosti
Články: Když vám pilulka nesedne, pořád existují jiné možnosti
Ne každá žena má to štěstí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergie může být podmíněná i stresem
Články: Alergie může být podmíněná i stresem
Pyly, prach, peří – to...
Fakta a mýty o hluboké žilní trombóze
Články: Fakta a mýty o hluboké žilní trombóze
Hluboká žilní trombóza...
Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Články: Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Správná péče o dutinu ústní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Plavat můžete i se stomií
Články: Plavat můžete i se stomií
Lidé se závažnějším...
Rakovinu žlučníku je těžké odhalit včas
Články: Rakovinu žlučníku je těžké odhalit včas
Asi 10 cm dlouhý žlučník je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: