Těhotenství

dobrý den.. ja už jsem vám tady jedou psala.. a mam ten problém že v ponděli jsem měla dostat menstruaci ale nedostala jsem ji.. pohlavni styk jsem měla 22.2. naposled a ještě pak dny předtim.. tak jsem si v ponděli odpoledne udělala těhotensky test a vyšel negativni.. nebo mě bolely prsa a měla jsem bily vytok.. na druhy den mi bylo hrozně špatně.. něměla jsem chut k jidlu.. ve středu mě začly bolet vaječniky a na pohled se mi zdát že se zvětšily a ráno jsem si udělala test a byl neativni.. ve čtvrtek jsem začla mit chut na jidlo.. v pátek mě začlo bolet leve stehno.. a přes den jsem si dělala těhotensky test a byl negativni.. a večer mě začal bolet konečnik a šla jsem na záchod a těžkou stolici jsem měla.. šlo to těžko.. a ráno v sobotu jsem dostala špinění.. čim to muže byt? protože jsme měli pokaždé sex chraněný kondomem.. jakka je pravděpodobnost otěhotnění?

Odpověď odborníka:

Pokud je test negativní je gravidita nepravděpodobná,ale psala jste jestli se dobře pamatuji,že jdete na vyšetření v pondělí-tedy zítra,bude se pravděpodobně jednat o hormonální záležitost,ale bez vyšetření není možno diagnozu stanovit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: