Těhotenství

Dobrý den,Chtěla jsem se zeptat.Beru antikoncepci pravidelně.Beru mirelle.Minulý týden 29.8.Jsem spala se svým přítelem měla jsem už placebo prášky.Ve středu se mi měla dostavit menstruace a nedostavila.je možné že jsem těhotná? I když se mi to zdá nepravděpodobné ,tak se raději ptám.Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství se mi zdá nepravděpodobné,100% ho však vyloučit nelze.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: