Těhotenství

Dobrý den chci se zeptat je možnost abych otěhotněla po ukončení injekční antikoncepce?? ze zdravotních důvodů jsem musela přestat s užíváním. Teď mám 15 dní zpoždění těhu test jsem si ještě nedělala. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na tom, jak dlouho je to od poslední injekce. Těhotenský test si zakupte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: