Tehotenstvi

Dobry den chtela bych se zeptat s přitelem jsme měli p.styk a použili jsme kondom, ale bohužel se nam protrhl a tak jsem si došla napsat postinor, ale pan doktor mi napsal escapelle a tak jsem si pročetla příbaloví leták a psalo se tam že to není 100% nebyl by přece jenom lepší ten postinor? Prášek jsem polkla 36 hodin po styku jaká je šance ,že nebudu těhotná. Předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Postinor se již nevyrábí- místo něj je teňa trhu Escapelle, účinnost je stejná.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: