Tehotenstvi

Dobry den mam cca 10 dni zpozdenou menstruaci nekdy me poboliva bricho na ruznych mistech vetsinou okolo zaludku nekdy az krecovite pri pohlavnim styku jsem krvacela tehotenskej test mi vysel negativne muze jit presto o tehotenstvi? kdyz ne o co by se mohlo jedna predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Gravidita není příliš pravděpodobná, testy jsou spolehlivé pro jistotu jej zopakujte s týdenním odstupem a měl by vás vyšetřit praktický lékař vzhledem k bolestem v okolí žaludku a podle nálezu rozhodnout o dalším postupu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: