Tehotenstvi?

Dobry den, mela bych takovy dotaz. HA beru uz asi necely druhy rok. Navstivila jsem gynekolozku na pravidelne kontrole a deloha je cista vporadku. Tyden po navsteve jsem mela menstruaci silnou jako obvykle(konec minuly vikend 26-29) . Od menstruace mam slabsi popichavani v brise, bily vytok sem tam se objevi i jindy, ale ne takove miry a jsem unavena, nevolnosti vsak nemam, zvraceni ani mdloby se nedostavili a na wc chodim mam pocit stejne jako obvykle. Zadna zacpa ani jine priznaky nejsou. Mohu byt tehotna? Tehotensky test jsem zatim nekoupila je to potreba. Dekuji moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příznaky, které popisujete, tedy občasné popíchnutí v břiše, nejsou jednoznačné příznaky těhotenství. Pakliže užíváte antikoncepci pravidelně, a pravidelně menstruujete, také není důvod domnívat se, že byste mohla být těhotná.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: