Těhotenství?

Dobrý Den, mám menší dotaz :/ ... Ohledně těhotenství, Dělala jsem si za poslední měsíc asi 4 těhotenské testy a vyšly mi negativně , ale mám menší příznaky : bolení a motání hlavy, jsem ospalá , mám větší chut k jídlu , mám citlivá prsa bolí na dotek a někdy je mam i popraskaná, a docela mne někdy bolí v podbříšku . Proto se i obracím na vás , dělala jsem si ty testy a vyšli mi negativně tak nevím co si myslet .. děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud vam tehotenske testy vychazeji negativne, muze se jednat o hormonalni poruchu. Bylo by proto vhodne gynekologicke vysetreni. Pokud bude negativni, obratte se na praktickeho lekare, ktery by vas, pokud bude gynekologicka pricina vyloucena, nasmeroval k prislusnemu specialistovi. Prijemny vecer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženy v ohrožení aneb Bezbolestný infarkt
Články: Ženy v ohrožení aneb Bezbolestný infarkt
Nejnovější výzkumy odhalily...
Nesnesete lepek? Jezte quinou!
Články: Nesnesete lepek? Jezte quinou!
Pokud netušíte, co je to...
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Gynekologické vyšetření je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Inkontinence
Články: Inkontinence
Močová inkontinence je...
Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Články: Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Slovo aneuryzma jste mohli...
Cukrovka může zapříčinit oční komplikace
Články: Cukrovka může zapříčinit oční komplikace
Pokud trpíte cukrovkou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: