Těhotenství??

dobrý večer,beru antikoncepci vreya více jak rok a půl-prášky beru pravidelně ještě jsme nezapoměla užít-menstruaci dostávám pravidelně v neděli-ovšem tento měsíc jsem dobrala blistr je pondělí a menstruace je slabá dá se říct žádná-žádná krev nevytýká nic-pouze kdyš si prstem sáhnu do pochvy ůplně dozadu mám malinko krev od krve..nemám ani jsem neměla žádné jiné prášky.děkuji za rychlou odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravidelné užívání hormonální antikoncepce může vést k oslabení až vymizení krvácení. Nicméně o co se jedná konkrétně u Vás (vliv antikoncepce/hormonální porucha/těhotenství), s jistotou zodpoví pouze ošetřující gynekolog.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: