Těhotenství??

dobrý den, chtěla bych se vás zeptat zda je možné otěhotnět dva dny před očekávanou menstruací.Měla jsem právě nechráněný styk dva dny před MS,ta se nedostavila a o dva dny později jsm začla slabě špinit-hnědý výtok.Jinak dodávám,že osmým měsícem kojím,teda už přestávám,protože mám mléka málo..Jinak MS jsem měla vždy pravidelnou.Přoč jsem nedostala normální menstruaci,nemůžu být těhotná,nebo s ejedná spíše o změnu hormonů třeba kvůli konci kojení?a kdy si popřípadně mohu udělat test?moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, otěhotn+t samozřejmě můžete, ikdyž je pravděpodobnost nízká.test si udělejte s odstupem 3-4 týdnů.špinění může být v souvislosti s kojením, hormon.nerovnováhou apod.,

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: