Těhotenství???

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, minulí měsíc jsem začala brát novou antikoncepci, ale neseděla mi, po celou dobu sem špinila a až při týdenní pauze jsem špinit přestala, ale v pauze sem nedostala MS. Posl. MS jsem měla 7.6.,a posl. týden mě brní bradavky a mám slabší tlaky v podbřišku a občas nevolnost, unavenost. Beru ještě prášky detralex. Chci se zeptat, jestli to může být s těch tablet nebo se může jednat o počátek těhotenství. A je normální, že mi teče po kapkách mlíko s prs a nebo jestli to může být po posledním kojení, ale kojit jsme přestali před dvěma lety, tak mi to příjde divné. Moc děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste antikoncepci užívala pravidelně, je riziko selhání naprosto minimální. Špinění se může objevit v počátcích užívání. Těhotenství vyloučíte jednoduše provedením těhotenského testu, což vám doporučuji. Detralex nepůsobí vámi popisované obtíže. Po ukončení kojení se může objevit pár kapek mléka po stisknutí bradavky. U některých žen trvá měsíce, než se stav zcela upraví.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x