Těhotensví nebo pouhá chřipka

Dobrý den,s přítelem se snažíme o mimco,menstruaci jsem dostala na den přesně,akorát s tím,že bez bolesti(ačkoli na bolest trpím pokaždé)že začátku spíš spineni,a pouze tři dny. Už druhým týdnem,mám migreny,na dotek mě začínají bolet prsa,zvláštní bolest v podbřišku a jsem poslední dobou hodně unavená a točí se mi hlava. Test před menstruaci byl negativní,mám si ho udělat znova,nebo je lepší jít rovnou na Gyn?a kvůli chripkovemu období nevím co si mám myslet. Předem děkuji:-)

Odpověď odborníka:

Pokud byla menses v termínu a gravitest negativní je gravidita velmi nepravděpodobná,zopakujte si test s odstupem týdne.. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x