Těhotensví

Dobrý den.Je třeba před otěhotněním delší dobu vysadit antikoncepci,není na závadu ihned po vysadění antikoncepce otěhotnět?Přes léto beru antikoncepci bez přestávky,není to škodlivé a jak dlouho se to dá dělat aniž by to mělo vliv na zdraví.děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den,takovýto postup je celkem běžný. Nemusíte proto mít žádné obavy.I deáůlní přestávky jsou po dobrání balení- tj. po 3 měsících

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x