Těhotná ?

Dobrý den, asi 12.7. jsme se s přítelem mazlili, od té doby jsem menses měla 2x ale takový slabší, bojím se abych nebyla těhotná. 5 týdnů po tom jsem si dělala těhotenský test, negativní. Mám se přestat bát, nebo bylo na TT moc brzo ? Díky

Odpověď odborníka:

Pokud jste měla 2x menses a máte negativní těhotenský test je gravidita nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Štítná žláza a oči: větší souvislost, než se zdá
Články: Štítná žláza a oči: větší souvislost, než se zdá
Štítná žláza a oko – dva...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Články: Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Kýly patří k nejčastějším...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: