Tekutina v eustachově trubici

Dobrý den, ráda bych se zeptala na tekutinu v ET. Můj čtyřletý syn byl na vyšetření ORL, zjistili zhoršený sluch, zvětšenou nosní mandli (3. stupeň) a zmíněnou tekutinu. Doporučili odstranit mandli. Tekutina může zhoustnout a způsobit tak další problémy. Mě by prosím zajímalo, jak dlouho trvá, než začne tekutina houstnout. Na operaci jsme se objednali až na leden, abychom synovi dopřáli klidný předvánoční a vánoční čas. Ale teď mě trochu trápí, abychom něco nezanedbali, jestli tedy nemáme jít na operaci dříve... Děkuji za odpověď. Alice

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bude nejlepší, pokud načasování operace proberete se specialistou ORL lékařem, který má Vašeho synka v péči. Nepředpokládám ale, že by těch několik týdnů do ledna měl být problém. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: