Tělísko-akné

Dobrý den, před rokem jsem si nechala zavést tělísko, které neuvolńuje hormon.Dlouho jsem silně krvácela, nyní už se to ustálilo, ale asi 9měsíců mě trápí narůstající akné, které nyní je tak rozsáhlé na zádech, dekoltu a postupuje nahoru, že mě už kožař léčí doxyben antibiotiky.Je možné, že by mi tělísko způsobovalo takové problémy s pokožkou??Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Tělísko určitě nevede ke vzniku akné, ale taky ho neléčí, jako třeba hormonální antikoncepce. Doporučuji konzultovat s vaším dermatologem nasazení celkově užívaných retinoidů.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: