Tepová frekvence

Dobrý den Pane doktore-nejsem přímo sportovní typ,ale pohybu jsem měl dostatek,at už doma či v práci..V květnu roku 2014 jsem prodělal iktus mozkového kmene-docela dobře jsem se zotavil,až na motorické funkce dolní poloviny těla a citlivost+reflexy je vše docela ok..Dostal jsem mnoho léků-Tezeo+Amicloton,Apo-Gab,Famosan+Aspirin. Ted se dostávávm k jádru problému-protože se nehlásí žaludek,docela hodně jsem přibral-a abych zhubnul,koupil jsem tzv. pulsmetr-nyní jsem však hodně rozpačitý,protože moje klidová frekvence se pohybuje mezi 35-41 tepy za min. co je podle mne až podezřele nízko i pro sportovce..Je možné,že tuto frekvenci ovlivnuje moje medikace?Nebo souvisí s mojí pohybovou,ač nesportovní minulostí? Děkuji Petr N

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve Vašem seznamu léků není vyloženě lék na snížení tepové frekvence. Nemyslím si, že by to bylo polékové. Nevím jaká byla Vaše tepová frekvence před cévní mozkovou příhodou. Bude dobré se poradit se svým praktickým lékařem, který Vás vyšetří a rozhodne o dalším postupu.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: