Test na pohlavni choroby

Dobry den,mela jsem rizikovy sex v zahranici s velmi promiskuitnim partnerem, trval jen velmi kratce a nedoslo k vyvrcholeni,avsak nepouzili jsme kondom. Dalsi den jsem mela priznaky zanetu moc.mechyre(podotykam ze predtim jsem nemela sex cca 3 mesice),ktere trvali asi 4 dny, zalecila jsem pouze brusinkami a brusinkovym dzusem. Od tohoto sexu ubehlo jiz 6 mesicu, zadne priznaky si myslim ze nemam, a ani muj nynejsi pritel nema zadne problemy. Ovsem porad se od te doby pozoruji a vydesi mne i sebemensi odchylka od normalu. Proto bych si rada pro klid duse udelala testy na pohlavni choroby, ovsem nevim konkretne na jake? (HIV jsem jiz absolvovala- negativni)Co byste mi doporucila? Jake nemoci probihaji bez priznaku? Je mozno tyto testy udelat u meho gynekologa? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Bez příznaků může proběhnou infekce chlamydiemi, ureaplasmaty apod., takže by bylo vhodné podstoupit ještě tato vyšetření. Nevím, zda tato vyšetření provádí i gynekolog, rozhodně vás vyšetří na venerologii.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: