Test na protilátky po antibiotikách

Dobrý den. Zajímalo by mě jestli když jsou v době testu (testování) na určitou infekci protilátky v poklesu kvůli antibiotikám (přesněji antibiotický masti kterou jsem si mazala puchýře na nohou které jsem měla od bot) tak jestli jsou v testu vždy zachytitelné nebo už nemusejí být právě proto, že jsou v poklesu? Moc děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokles protilátek nemá souvislot s podáváním antibiotik v masti - taková antibiotika se do krve vstřebávají jen minimálně, takže ovlivnit testy na určitou infekci nemohou.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: