Testosteron

Dobrý den, mám dotaz ohledně přípravku Undestor. Při aplikaci dle doporučení 3-4 tob. / denně , po dobu 2-3 týdnů. Tedy krátkodobě. Zda může dojít k nějakým komplikacím, či předávkování. Byl jsem ujištěn, že tento přípravek je bezpečný bez vedlejších účinků na játra a ledviny. Zajímá mně Váš názor. A zda se dá používat pravidelně. Před aplikací léku jsem pociťoval únavu, deprese, stres v práci, snížení libida a celkově snížení kondice. Dá se říct ihned po užití několika dávek se opravdu razantně zlepšila jak kondice i nálada, libido. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, za jakým účelem vám byl tento lék předepsán. Trpíte-li nedostatkem testosteronu, pak je jeho užívání jistě indikováno. V opačném případě bych jeho užívání nedoporučovala díky celé řadě možných vedlejších účinků. Rozhodně by měla být léčba pod dohledem odborníka (urologa nebo endokrinologa).

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: