Tiky v obliceji

Dobry den pane doktore pisu za moji sestru vsimla jsem si ze ma tiky v obliceji kdyz je nervozni ma tik ze hodi hlavou a macka si prsty pry to dela i v praci a ma furt nutkani telefonovat jako by to byl nejaky jeji ritual rikala jeji kamaradka ze si posledni dobou stezuje na paleni ocich a pichani v hlave.nevim jak ji donutit jit na vysetreni je hodne uzkostliva muze se jednat o tourettuv syndrom?dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Iveto! Tourettův syndrom je dle mého názoru jen neurotický projev. Podle popisu je Vaše sestra spíše neurotická, než nějak neurologicky postižená. Na místě je spíše psychoterapie neb o péče holistického či psychosomatického lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x