Tinitus, zalehlé bolestivé uši

Již 10 let mám tinitus v pravém uchu, ale zdaleka více mi vadí, že mám obě uši stále zalehlé a pobolívají mě. Skoro neustále mám "zadní rýmu"při které je zalehnutí uší horší. Byla jsem na výtěru, negativní, bubínky prý mám zjizvené, zakalené a přitom jsem neměla nikdy žádný zánět středního ucha ani jako malá (je mi 50 let).| Určitou dobu jsem brala Avertin. Moje otázka, zda je možné se zbavit zahlenění a zda mám brát nadále nějaké léky. Velmi mi to znepřijemňuje život a špatně slyším. Pracuji s lidmi a pořád říkám co!!!!!!!!!! Děkuji předem za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zahlenění s Vaší nedoslýchavostí velice pravděpodobně souvisí, mohlo by se jednat o chronický zánět středouší nebo sluchové trubice. Jistě by vás měl vidět ORL specialista, dle příslušných vyšetření může navrhnout léčbu, která může být konzervativní pomocí léků, nebo chirurgická, pokud konzervativní nestačí. Více nelze takto virtuálně bez znalosti objektivního nálezu poradit.

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: