Tinnitus a bolesti hlavy

Vážený pane doktore, zhruba před 20 lety mě postihla Menierova choroba v důsledku které neslyším na pravé ucho a hlevně mi zůstalo hučení ,pískání a různé jiné pazvuky v hlavě.Poslední dobou se obtíže zhoršily.Celých 20 let trpím občasnými migrénami.Minulý měsíc mě lékař ORL poslal na ORLkliniku,kde mně udělali vyšetření MRI hlavy,kde je patrná hypersignalita v obl. hrotu pravé pyramidy mozku. Jse znepokojená a prosím o sdělení,co byto mohlo být.Hlavně na co byto ukazovalo.Současně mi byla dělána histologoe z tonsil -negativní.Děkuji za zprávu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tkáň je tam jiného charakteru než obvykle. Důvod (důsledek nějakého vašeho předchozího onemocnění, úrazu, nová záležitost) tohoto nálezu se musí došetřit.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: