Tinnitus

Dobrý den, pokud Tinnítus vznikne nadměrným užíváním léků, může po vysazení všeho zase zmizet? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Marcelo, záleží na přesné příčině tinnitu a typu a trvání medikace. Tinnitus může vymizet, ale nemusí. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: