Tisercin

dobry den pan doktor moze sa kombinovat carvedigama (liek na vysoky tlak) ? pretoze na pribalovom letaku tisercinu pisu vseliake desive neziaduce ucinky a kombinacie liekov. ja sa liecim na vysoky tlak a nedavno som si meral a mal som len 97/58 a po nahlom postaveni mam zavraty ale inak mi ho naordinovali na spanie 1ks a 2 ks dormicum. nic ine nezaberalo a nevedel som spat tato kombinacia mi privedie dobry spanok, len tie zavraty a tlak, ci to nejak skodi...? dakujem za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ten lék na vysoký tlak neznám, ale všeobecně antipsychotika první generace, což je i tisercin mohou působit hypotenzivně. v případě, že máte tak nízký tlak bych byl opatrný s dávkováním a poradil se s lékařem S pozdravem MUDr. Miroslas Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x