Tloustnutí

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Před pár týdny jsem měla strach z těhotenství, ale dobrala jsem antikoncepci a objevila se menstruace. Věřím, že tedy těhotenství je vyloučené. Ale za poslední měsíc jsem přibrala přibližně 5 kilogramů, přijde mi to moc. Chtěla bych se zeptat z jakého důvodu by to mohlo být? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Na těhotenství nemůžete usuzovat jen dle nárustu váhy. Máte- li z těhotenství obavu, zkuste si udělat těhotenský test.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: