Tloustnutí po lekach

Již dlouho beru léky od psychiatra a neměla jsem problémy. Pred rokem mi přidala jeste nove leky (valproat) a ja jsem začala tloustnout i když držím dietu a hodně sportuji. . Kamarádka mi řekla, že to tloustnutí je způsobeno pouze tím, že beru léky. Je opravdu možné tloustnout jen tim, že beru léky nebo ne? děkuji za odpověď. Jana

Odpověď odborníka:

Jano, ano, je možné, že nabíráte váhu pouze po těchto lécích. Zkuste zajít za Vašim ošetřujícím psychiatrem, sdělte mu tento problém, mohl by se pokusit najít pro Vás vhodnější lék bez tohoto vedlejšího efektu, dále pokračujte ve zdravém životním stylu, sportování. S pozdravem, K. Jiříčková

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: