Tonsilektomie spíše ano či ne?

Je mě 43let, léčená jsem s hypertenzi a mám geneticky potvrzené sklony k tromboze.V dětství cca 2x do roka anginy.Ve 14 letech absces a jedna mandle vytržena. Po té 2x do roka anginy,letos angina v 5,6(s hospitalizací hnisavá) a 7/204. také sliznice v krku silná s hnisáním.Doporučila by jste tonsilektomii?Nebo počkat na 4.anginu?

Odpověď odborníka:

I když se jedná o poměrně závažný problém, chronické infekce se dají velmi dobře léčit homeopaticky. Je ale nutné najít lékaře - homeopata, který Vás detailně vyšetří a navrhne Vám individuální homeopatickou léčbu.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: