Traseni tela a motani hlavy

Prosim vas chtel bych se zeptat asi pred pul rokem jsem vysadil seroxat ktery sem bral necely rok vysazoval jsem ho asi 3 tydny coz nebylo moc dobre a po pul roce se mne zacalo chvet telo a motat hlava neni to moc tragicke ale skor nepřijemne omezujici skousel jsem to nahrazovat přirodnima produkty jako je benosen a vselijake čaje a to sem taky hned vysadil vim ze to byla hloupost nestežuju si jenom bych rad vedel ci to chveni a zavrate muzou byt i po pul roce nasledkem abstinenčnich přiznaku jinak nemam už žadny stres ani deprese dekuju za odpoved s pozdravem Jaroslav

Odpověď odborníka:

Bez dalších informací- proč jste Seroxat užíval- Vám těžko poradím.
Nejlepší rada je poradit se s odborníkem, který Vám preparát nasadil.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Můj partner má hepatitidu C – je to důvod k rozchodu?
Články: Můj partner má hepatitidu C – je to důvod k rozchodu?
Hepatitida C je poměrně...
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání
Užívání léků proti bolesti si dříve či později vybere svou daň
Rakovina ledvin
Články: Rakovina ledvin
Rakovina ledvin (renální...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Lymeská borrelióza může poškodit srdce
Články: Lymeská borrelióza může poškodit srdce
Pokud si včas nevšimneme...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: