Třes, záškuby

Zhruba od 15 let (teď mi je 22 let) jsem u sebe začala pozorovat třes rukou. Minulý rok v říjnu se mi dotavili stavy úzkosti a deprese, takže jsem si následně v prosinci nechala napsat antidepresiva, třes rukou, hlavy, čelisti stále přetrvává a nedávno se k tomu přidali takové svalové záškuby, myslíte si, že by to mohl být začáteční příznak roztroušené sklerózy? Mám sedavé stresující zaměstnání. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Podobné příznaky jsou velmi heterogenní, mohou svědčit pro celou řadu chorob, od banálních po vážnější. Formou internetové konsultace jistě roztroušenou sklerosu vyloučit nelze a neurologické vyšetření je jistě na místě.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: