Trichomoniáza pol roka- liecba

Dobry den. Chcel by som sa opytat, staci na preliecenie cca pol roka trvajúcej trichomoniázy uzivanie Entizol 250mg 3 tabletky denne, po dobu 6 dní? A este pod otazka, moze sposobit trichomoniaza problemy s erekciou? Dakujem pekne.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčba by měla stačit - je nutné kontrolní vyšetření. Trichomonáda sama o sobě poruchu erekce nedělá, ale muži s takovými záněty mívají erektilní poruchy přechodně ze špatné psychiky

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: