Trpím častými záněty, můžu používat menstruační kalíšek, tampony, nebo vložky?

Dobrý den, trápí mě časté záněty. Ráda bych se zeptala, zda je v takovém případě vhodné používat tampony nebo vložky, případně menstruační kalíšek. Právě menstruační kalíšek mě zaujal, ale nevím, zda je pro mně vhodný. Prosím, mohl byste mi poradit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud trpíte na časté záněty, nejsou tampony ani kalíšek příliš vhodné, použijte je jen výjimečně, jinak je vhodnějším, když se krev v pochvě nehromadí a může volně odtékat a nezůstává v kalíšku nebo tampónu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: