Únava

Před 20 lety jsem prodělala těžkou myokarditidu a měla jsem v krku zl.stafylokoka.Po zaléčení bez problémů.Před 4 týdny jsem přechodila virozu,měla jsem antib.Fromilid,neustále jsem velice unavená,i po sebemenší námaze se zadýchám,neustále mám rýmu a dráždivý kašel.Teplota jen 37 st.Můžete mi poradit o co může jít?Může se stát,že by šlo opět o myokarditidu?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Vzhledem k Vaší anamnéze by bylo dobré myokarditidu vyloučit, protože ji i viry mohou způsobovat. Navštivte proto kardiologa. S pozdravem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x