Únavová zlomenina nártu

Dobrý den, už jsem vám jednou psala ohledně únavové zlomeniny nártu. Hrčku mi odstranili injekční stříkačkou, byl to nažluklý rosol. ale po měsíci mě začal bolet nárt a nemůžu na to stoupnout bojím se nejhoršího že mě budou operovat. Nevím co můžu od toho očekávat.

Odpověď odborníka:

Patrně se jedná o ganglion drobný benigní tedy nijak nebezpečný nádorek, který by se měl operací drobným řezem vyloupnout. Pokud se jedná skutečně nález dle vašeho popisu. Jinak podrobněji vám sdělí jistě váš ortoped. Ganglion nemá s únavovou zlomeninou nic společného.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: