Úraz

Dobrý den 3.července jsem špatně došlápla na vysokých botech p4i chůzi , žaďny hematom jen teochu nateklý kotník a boleat při chůzi, jeli jsme na pohotovost na RTG neg. PrÝ natažené vazy, měla jsem su to stáhnout a kontrola za 4 dny u svého chirurgaa tam jsem musela jit dřiv protožr mi nateklo lýtko a olest byla i v klidu , na chirurgii mi dali talovou bílou náplast a obvázali obvazem a berle jsem dostala , na kontrolu za 2 dny , lýtko furt nateklé bolelo , dostala jsem tedy sádrovou dlahu a za týden jsek měla hit na kontrolu dostala jsem ještě injekce clexane a nimesil , dnes 17.7 mi to sundali , lýtko krásně docela i dost splasklo a nebolí ale kotník je nějaký furt dost oteklý a když třeba jen 3 minuty stojim na nohou noha jen ta jedna po úraze mi skoro div nesfialoví a na lýtku a kolem kotníku se vytvoří takové bílé fleky jakoby modřina ale bílá , když si pak ihned dám nohu na zvýšené polohy zahvili to zmizne ale pak zase chvili stojim a zas, dělá se mi to jen na jedné noze a té druhé ne, nevím co to je a jestli byh stim neměla jít zase k lékaři.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučil bych raději vyšetření u lékaře, vyloučil bych žilní trombózu ultrazvukem a uvidí se další postup. Držím palce ať vše dobře dopadne.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x