Ureaplasma

Dobrý den, bývalému partnerovi zjistili ureaplasmu, kterou údajně chytl ode mě, gynekoložka mi předepsala ATB Deoxymykoin na přeléčení. Nedělala mi testy zda jí mam nebo ne. Chci se zeptat zda mohu počítat s tím, že jsem vyléčená, nebo si zažádat o kontrolní vyšetření?

Odpověď odborníka:

Doporučovala bych kontrolní vyšetření.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x