Ureaplasma

Dobrý den, mám roční děcko a nedávno mi zjistili ureaplasma ve vysokém množství 11mil. Kojím a chtěli bychom se pokusit o druhé děcko. Je nutné kojení přerušit a přeléčit se pře otěhotněním? Jaká jsou rizika? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bylo by dobré přeléčit Vás i partnera, infekce by mohla způsobit potrat nebo předčasný porod.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: