Ureaplasma

Dobrý deň, už som vám písala ohledne kondylomat. Teraz mám však aj nový nález - Ureaplazma. Mám výtoky, často močím a mám hrozne bolestí v krížoch. Chcem sa preto opýtať či ureaplazma môže byť príčinou týchto symptómov? Obávam sa totiž aj chlamýdiovej infekcie, na ktorú ma zatiaľ netestovali. Pani doktoka mi predpísala Doxyhexal - každých 24 hod, po dobu 10 dní. Chcem sa preto tiež opýtať,, či je účinný aj pri event. nákaze chlamýdiami, poprípade kapavkou?? Ďakujem

Odpověď odborníka:

Ano, při všech těchto onemocněních je možno Doxyhexal použít. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: